vineri, 4 februarie 2022

Auto Cobalcescu – dealerul pe care sa te bazezi

Auto Cobalcescu este o reprezentanta multimarca care vinde masini noi si second hand. În ceea ce privește mașinile noi, acestea aparțin unor mărci cunoscute, precum: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. De asemenea, este important de menționat că Auto Cobalcescu este unul dintre cei mai importanți dealeri ai capitalei și are reputația de a oferi experiență de cea mai buna calitate. Până în prezent, reprezentanța Auto Cobalcescu a vândut 40.000 de mașini noi și 4.000 de mașini second hand, un numar cu care alti dealeri nu se pot mandri.

Totodata, Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientilor si autoturisme second hand in stare foarte buna, verificate si accesibile din punct de vedere financiar. Cand vine vorba de masini second hand, Auto Cobalcescu iti ofera posibilitatea de a economisi si de a beneficia de avantajele programului de rascumparare, asa ca afla mai multe detalii despre program pe site-ul autocobalcescu.ro astazi sau contacteaza azi un expert Auto Cobalcescu.

Beneficiați de servicii profesionale

Pe lângă serviciul propriu-zis de vânzare al mașinii, Auto Cobalcescu oferă clienților săi și servicii precum mecanică, caroserie, garanție, ITP, management service flote și soluții de finanțare prin partenerii săi. Serviciile mecanice, caroserie, ITP sunt toate realizate la cele mai înalte standarde de calitate și vă vor lăsa cu siguranță pe deplin mulțumit deoarece mașina dumneavoastră va funcționa bine și va arăta impecabil. În ceea ce privește serviciile de management al flotei, acesta se adresează companiilor care dețin un parc de vehicule, prin aceste servicii personalizate, companiile se vor bucura de repararea și întreținerea flotelor. In plus, Auto Cobalcescu iti ofera solutii de finantare prin intermediul partenerilor, astfel incat tu ai posibilitatea de a decide ce varianta de finantare este potrivita nevoilor tale.

Solicitați un test drive

Este recomandat să vă gândiți să faceți un test drive înainte de a vă decide să cumpărați o mașină, pentru că atunci veți ști dacă aceasta îndeplinește principalele condiții pe care doriți să le aveți în viitoarea dvs. mașină, fie că este fiabilitatea, siguranța, echipamentul și multe alte detalii. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din sectiunea „Test Drive” a site-ului autocobalcescu.ro si un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp.

Abonați-vă la Newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati legate de ofertele Auto Cobalcescu inclusiv sa vezi cele mai noi modele Dacia, poti alege sa te abonezi la newsletter acum. Tot ce trebuie să faci este să introduci adresa ta de email pe site-ul autocobalcescu.ro, pentru a putea fi la curent cu ultimele oferte.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu