sâmbătă, 11 iunie 2016

Autocolantele pentru pereti reprezinta cea mai buna modalitate de personalizare a unei incaperi si presupune numeroase avantaje, spre deosebire de varianta traditionala, aceea de folosire a varului. Aceste autocolante pot fi alese fie dintr-o gama deja printate, fie clientii pot veni cu propria idee care ia nastere cu ajutorul artistilor grafici priceputi.


Acestea nu sunt costisitoare, iar pretul difera in functie de dimensiunea autocolantului dorit. Astfel, pentru a decora un intreg perete de circa 3 metri latime si 2.5 metri inaltime, un autocolant full nu costa mai mult de 250 de lei. Pe de alta parte, daca s-ar fi dorit varuirea aceluiasi perete, costurile ar fi fost mult mai mari, iar deranjul mult mai simtitor, intrucat varul trebuie sa se usuce pret de cateva zile.

Durata de viata

Asadar, autoolantele pentru pereti reprezinta o varianta usor de pus in practica de personalizare a unui spatiu public sau privat, fiind foarte des intalnite in dormitoare, livinguri sau bucatarii. De asemenea, aceste stickere pot fi aplicate si pe obiecte de mobilier, precum dulapuri, sifoniere, oglinzi si nu numai. Pe langa costurile accesibile, autocolantele propun o durata de viata de cativa ani, suficienta in toate cazurile, intrucat, de regula, oamenii isi doresc o noua schimbare la fiecare 24 de luni, motiv pentru care aleg un nou autocolant.
Adezivul folosit este de cea mai inalta calitate, pentru a se lipi in cele mai bune conditii de pereti, si nu este afectat nici iarna cand peretii sunt reci, dar nici vara cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Pentru copii


Insa cei mai bucurosi intotdeauna vor fi copiii. Acestia au motive de bucurie atunci cand parintii le propun orice modalitate de personalizare a spatiului in care isi petrec timpul, iar prin intermediul acestor autocolante pentru pereti, camerele lor vor deveni mult mai distractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu