sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Cand trebuie efectuata revizia instalatiei de gaze



Instalatiile de gaze nu mai reprezinta o raritate in mediul rural, fiind intalnite in tot mai multe comune, avand rolul de a usura mult viata localnicilor, aducand mai mult confort. Insa odata cu acestea intervine si o responsabilitate mai mare, intrucat nu trebuie sa fie omisa revizia instalatiei de gaze care trebuie efectuata in anumite conditii.

 
Cand trebuie efectuata?

Conform legii, revizia trebuie efectuata la fiecare 10 ani, insa si atunci cand instalatia nu a fost folosita timp de mai mult de jumatate de an, dar si dupa un accident sau o problema ce ar fi putut aduce prejudicii sistemului. De asemenea, oricand existand suspiciuni este important va instalatiile sa fie verificate de catre specialisti pentru ca acestia sa se asigure ca functioneaza in cele mai bune conditii. Astfel, locuitorii din Bucuresti pot apela la Pro Constructo daca isi doresc sa aiba parte de cele mai bune servicii, oferite de angajati bine pregatiti ce dispun de echipamente de ultima ora.


Ce presupune revizia?

Costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de numarul de consumatori, fiind avute in vedere mai multe aspecte. Asadar, totul incepe prin verificarea arzatoarelor si a etanseitatii acestora, pentru ca acestea reprezinta punctul principal de unde pleaca scurgerile. De asemenea, sunt verificate conductele, modul de imbinare al acestora si se fac diferite teste pentru ca angajatii sa fie siguri ca sunt bine etansate. 

De asemenea, este verificata buna functionare a tuturor echipamentelor si sistemelor, precum si a celor instalate pentru siguranta, deoarece ocazional se pot defecta fara ca proprietarii sa constate. Ulterior specialistii continua verificarea mai multor puncte precum echipamentul de reglare sau starea componentelor interne, insa nu in ultimul rand si actele trebuie bine puse la punct, in caz contrar proprietarii risca sa fie sanctionati, astfel ca revizia instalatiei de gaze reprezinta un serviciu complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu